MEGA – 50 GB spaţiu pentru Upload/Stocare

S-a lansat acum 3 ore mult aşteptatul MEGA, succesorul defunctului MegaUpload. Site-ul se poate accesa la adresa www.Mega.Co.Nz iar fiecare utilizator înregistrat poate beneficia gratuit de 50 GB spaţiu pentru a-şi stoca fişierele în cloud. Având în vedere că cei mai importanţi competitori Dropbox, Google Drive sau SkyDrive oferă între 2 şi 7 GB, aş spune că MEGA o sa fie destul de popular într-un timp destul de scurt, dovadă şi faptul că în prima oră s-au înregistrat peste 100.000 de utilizatori.

mega

Fiecare fişier încărcat este criptat şi nu poate fi accesat de nimeni în afară de tine, iar dacă vrei să împarţi fişierele cu altcineva, pe lângă link-ul de download, trebuie să-i dai şi cheia privată care se generează automat la înregistrare.

În setari putem ajusta numărul fişierelor încărcate/descarcate simultan (maxim 6) sau putem limita viteza de upload. Dacă nu sunteţi mulţumiţi cu cei 50 Gb, se pot cumpăra până la 4 TB spaţiu.

Momentan MEGA nu dispune de un client Windows sau de vreo aplicaţie pentru iPhone Android, dar managementul din browserul web al fişierelor încărcate este suficient momentan, fiind uşor şi intuitiv. Pe viitor Mega intenţionează să lanseze mai multe servicii ca streamingul de muzică, filme şi seriale.

[ MEGA ]

Leave a Reply

  1. Primul :))) Am facut cont si am incarcat de proba cateva imagini. Interfata e bunicica. Viteza de incarcare pare mediocra dar o fi de la net. Inca nu am gasit unde vad cati Gb am 😀

  2. In “My Account” vezi cat spaţiu ai. Viteza de incarcare e mica pentru ca e multa lume pe site si sunt serverele suprasolicitate, eu nici macar n-am reusit sa uploadez ceva.

  3. Din pacate m-am lasat pacalit de sesiunea in care putem testa o incarcare rapida de fisiere. Eu credeam ca mi-au acceptat contul :)). Inca nu mi-a venit mail de confirmare.

  4. Dropbox ramane cel mai bun..AM primit de la Samsung 50Gb pt ca m-am conectat pe mai multe dispozitive SAMSUNG..e usor..merge pe orice..DROPBOX BEST!!