Dubstep Studio – Progam online de făcut muzică dubstep

Postare publicata pe data de 9 June 2012 de catre Cornel.

Dubstepul este o ramură a muzicii electronice care în ultimul timp a crescut în popularitate foarte mult. Dubstep Studio este soluţia ideală pentru cei care vor să creeze o melodie dubstep de la 0 dar care în acelaşi nu au cunoştinţe muzicale suficiente sau răbdare în a învăţa să mânuiască softuri complicate de de muzică. 

dubstepstudio3

Dubstep Studio este un site (sau aplicaţie online) foarte uşor de utilizat. Trebuie doar să bifezi că ai citit regulile şi poti începe. Ai în partea dreaptă o serie de instrumente grupate pe categorii, pentru a asculta cum sună instrumentul trebuie să dai click pe el iar dacă îţi place cum sună îl tragi cu săgeata de la mouse în stânga. O melodie are nevoie de mai mult de un sunet aşa că îţi trebuiesc mai multe instrumente, care la rândul lor tot cu drag&drop se adaugă în melodie

dubstepstudio
Trecem în partea stângă a programului, care reprezintă melodia propriu-zisă. Se mai pot adăuga sau  sterge sunete pe parcurs.

O să observaţi că sunetele alese sunt unul sub altul iar fiecare sunet are mai multe cute/porţiuni. Acele cute reprezintă durata sunetului (3-10 secunde) iar dacă selectezi toate cutele dintr-un sunet va cânta la infinit acel instrument.

Bifaţi porţiuni în aşă fel încât să sune bine. Daţi pe play pentru a asculta un preview al melodiei, când ajunge cursorul peste porţiunile selectate (verzi) ele vor cânta, cred că aţi prins ideea. Dacă sunt mai multe cute verzi unele sub altele ele vor cânta simultan când va ajunge cursorul melodiei pe ele

dubstepstudio2

Joaca de-a Skrillex este gratis şi poţi începe să creezi în secunda 2 dar pentru a salva o melodie trebuie neapărat să vă faceţi un cont (gratuit) .

Dubstep Studio


6 thoughts on “Dubstep Studio – Progam online de făcut muzică dubstep

 1. FLORIN1998

  Mie imi da eroare cand vreau sa intru pe site cum fac??:((

  Reply
  1. Cornel Post author

   E site-ul cazut. N-am mai intrat de mult pe acolo, asa ca nu stiu daca este temporar sau definitiv.

   Reply

Leave a Reply