Ştergere cont facebook

Postare publicata pe data de 20 April 2012 de catre Cornel.




Facebook este cea mai populară reţea socială din lume iar ştergerea sau dezactivarea contului este un drept al oricărui utilizator.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu setările facebook, am să explic în acest tutorial cum se şterge sau dezactivează contul facebook, precum şi care sunt diferenţele dintre ştergere şi dezactivare.

 

Dezactivare cont facebook

Ce presupune dezactivarea contului facebook

  • Dezactivare nu înseamnă ştergere definitivă.
  • După dezactivare, profilul tău nu va mai fi vizibil nimănui.
  • Când vei fi căutat (în căsuţa de search) nu mai poţi fi găsit.
  • Dacă cineva accesează linkul tau direct gen facebook.com/popescu va primi o pagine de eroare că profilul nu există.
  • Toate datele tale rămân stocate pe serverele facebook iar dacă te răzgândeşti poţi reactiva oricând din nou contul.

 

Cum se dezactivează contul facebook

Intră pe facebook.com şi loghează-te.

Click pe ▼ apoi mergi la secţiunea Securitate.

Click pe dezactivare cont (sau şi mai simplu: facebook.com/deactivate.php)

Înainte de ştegere cont, facebook va încerca să te înduioşeze arătându-ţi poze cu prietenii tăi care o să-ţi lipsească. Alege un motiv din listă şi click pe Confirmă

 

Stergere cont facebook

Ce presupune stergerea contului facebook

  • Proces ireversibil. Totul s-a dus şi nu se mai poate recupera.
  • Toate datele se pierd pe vecie în afara pozelor care raman pe serverele facebook; pozele nu sunt accesibile nimănui, aşa e politica facebook: odată ce ai pus o poză rămâne pe vecie pe serverele lor.

 

Cum se sterge contul de facebook

Accesaţi  facebook.com/help/delete_account şi faceţi click pe Şterge contul meu

stergere definitiva cont facebook Reintrodu parola şi codul din imagine şi fă click pe De acord.

Adio facebook. De acum încolo dacă ţi se face dor de el trebuie să-ţi faci cont nou. Sau să  cauţi alternative ca Google Plus, So.Cl, Diaspora sau Pinterest.




9 thoughts on “Ştergere cont facebook

  1. adriana

    am inteles cu stergerea facebook-ului, am inteles pasii, insa am o intrebare… mai pot primii in inbox mesaje? pe mail? multumesc!

    Reply
  2. emilia

    cat timp contul este dezactivat, comentariile facute – sa zicem – la unele poze ale prietenilor raman sau dispar si ele?

    Reply
  3. Leonte

    Mda…Daca dai acolo nu ti-l sterge maaa,ti-l dezactiveaza -.-
    Eu vr sa-l sterg si sa-mi fac altuuullll

    Reply

Leave a Reply